9 ianuarie 2012

La o discuție cu femeile sau 8 lucruri ce le-am învățat despre bărbați...

1)      Nu toți bărbații sunt la fel
Cum putem afirma că toți sunt la fel, dacă fiecare e original în modul lui de a fi. Cred că femeia care a zis fraza asta, acea femeie a stricat toți bărbații de pe glob. Daca ti s-ar zice tie ca esti la fel ca toate femeile…sunt șigura ca ai aprinde casa. Și de ce toți bărbații sunt neșimțiți??? De ce să generalizezi, cînd înca nu ți-ai cunoscut viitorul soț sau viitorul fiu. Pot să afirm că toți bărbații sunt diferiți, asta noi, femeile îi privim la fel…


2)      Toți bărbații iubesc cu inima
Da!!! Cu inima. Asta noi femeile iubim cu ochii, cînd ne aduc cadouri și flori; iubim cu urechile, cînd ne alintă cu complimente, deși  uneori exagerează…  Și de unde prostia asta ca bărbații iubesc cu stomacul?? Poți să faci cel mai bun borș din lume, dar dacă nu te poți comporta, daca nu știi să il atragi cu vorba sau cu imaginea ta….păi care bors poate să te salveze…? Și dacă iubesc…credeți-mă nici toane de machiaj, nici cel mai bun sex pe care îl puteți oferi nu vor putea scoate acea dragoste din inima lui. Deaceea, dragi femei lăsați-l în voia sorții cu iubirea lui care nu e predestinată vouă.

3)      Prețuieste bărbații care te respectă, nu bărbații care afirmă că te iubesc
Dragostea ca și banii…într-o bună zi se rișipește, dar respectul față de un om acesta nu se șterge cu anii și nu ruginește în timp. Și de ce toți cred că a fi barbat înseamnă a duce coșul de gunoi sau pachetul cînd mergi alături de ea…prostii… A fi bărbat înseamnă a respecta acea femeie, a da dovada de putere atunci cînd ea e slabă, a o suține atunci cînd ea se pierde în detalii. Ce folos dacă bărbatul cu care ești iți va spune în fiecare zi că te iubeste, daca în efect el va cunoaște doar această poezie, dar în rest totul va fi atît de aiurit. Eu chiar mă rog sa nu îmi spună asta, ca să pot citi în ochii lui…și dacă o să vreau sa aud asta de la el, asta înseamnă că nu sunt sigură de dragostea lui.

4)      Bărbații sunt prea mândri
Păcat de ei…niste încăpaținați, că ei nu fac primul pas, că ei nu se injosesc, că ei niciodată nu se îndrăgostesc…mor de râs. Anume așa băieți, cînd se îndrăgostesc …apoi sunt jalnici de tot. Devin obsedați și  merg la orice pentru a fi cu persoana dragă, dar persoana dragă cînd devine ,,a lor’’ dupa atitea chinuri și ea devine acceșibilă..păi, deja cadoul care ii parea acea fata devine doar un suvenir cu ambalaj frumos.

5)      Suferă și bărbații
Suferă și ei mult mai cumplit ca femeile, doar că femeile au pus un status trist, au plîns , au cumpărat ceva de-aiurea și gata. Da ei, beau  o bere și-nc-o bere…pun cîntece vesele, adica lor li-e indiferent, repede se cuprind cu alta ca și cum ar fi uitat ce a fost, dar de fapt…de cite ori se culcă se gândesc intîi la dînsa, noaptea ii chinuie visuri cu dînsa și orice nu ar face verifica ce mai face ea pe siteurile de socializare.

6)      Bărbații cauta leoaice…nu pisici
Orice bărbat viseaza la o femeie care cînd va ieși undeva va putea obține totul, care dacă va trebui se va intoarce și va pleca și nu ii va scrie sms-uri plangacioase ca il iubeste, cea care daca va vedea un sms strain la el in telefon  nu va face isterii, dar va face asa ca el sa regrete ca acel mesaj și-a facut aparitia acolo…femei care nu plîng..  Dar noi femeile, asa vrem sa fim niste pisici,  ei sa ne cuprinda, sa ne mingie…ahhhhhh, femeile…

7)      Toți bărbații se tem de însurătoare
Și bine fac…că însuratoarea asta nu e – ca azi nu am chef să o vad și am sa zic ca ies cu prietenii la bere, aici in fiecare zi esti obligat sa o vezi nemachiata, suparata, trista… deaceea nu trebuie de temut, trebuie de ales femeia care o sa o accepti nemachiată . Și noi, femeile…. de ce suntem asa??? De ce suntem asa pufoase la inceput, aproape printese, iar dupa căsătorie devenim niste cotoroanțe…de parcă divorțul nu s-a inventat.


8)      Toți bărbații ies la bere cu prietenii lor
De ce nu se poate de inteles ca ei au nevoie de o pauză, că nu trebuie sa ii legam cu o funicica lîngă noi și sa ne bucurăm. Ei toți vor sa iasa cu prietenii, sa bea o bere, sa vadă fete și sa flirteze uneori cu ele.  Asa cum facem și noi…cînd ieșim la un ceai. Noi avem drepturi egale și nu e cazul sa le luăm cea mai mica bucurie, de parca lui i-ar fi mai distractiv sa stea sa priveasca un film cu tine…


            Dragi femei, iubiti-va bărbații asa cum sunt ei – stîngaci, nu stiu cînd sa vină cu o floare, nu stiu de ce v-ați suparat, deși ati pus statusuri despre asta pina și pe frigider și totuși… ei va iubesc. Nu trebuie sa iși pune poze pe facebook ca sa demonstreze asta și nu o să vă iubească mai tare daca ii veti impune sa stea sa vorbeasca cu voi decit sa plece cu prietenii la bere. Și cel mai important – fiti printese și dupa casatorie, astfel veti putea deveni regine, nu femei sâciitoare.
            Am cunoscut și eu in viata mea barbați care m-au facut sa sufar, care m-au deceptionat, care mi-au putut zmulge lacrimi din ochii mei albastri, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii urasc pe toți. Sunt șigură că in viata mea va aparea un barbat care ma va iubi cu inima, care ma va respecta și va fi mindru…mindru de mine, ca nu îl fac sa sufere, ca stiu cînd sa fiu leoaica și cînd pisica, că nu am sa il trag de mânecă la Oficiul Stării Civile și că am sa ii permit sa iasa mereu cu prietenii lui la o bere.
            Daca de la ceilalti bărbați, ati acumulat regrete și deceptii, eu, dragi femei, am acumulat ințelepciune și vreau sa le mulțumesc pentru aceasta acelor bărbați care au crezut ca eu sunt ca toate femeile.
            Bărbații care vin și pleaca din viața voastră sunt niste cărți, învațati-vă a lua ce e mai întelept  de la ei, învațati-vă să le intoarceți la bibliotecă cînd subiectul lor nu va mai captivează și… nu mai recitiți niciodată aceeași carte, pentru că va veni momentul cînd veti gasi o carte pe care veți continua să o citiți o viață  intreagă, dragi femei…


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu