30 octombrie 2010

Eu nu mai cred in iubire...

Ce e iubirea? Ce e asta? Cred ca fiecare isi pune aceasta intrebare si e gata sa sustina ca raspunsul lui e corect. Si va avea dreptate, pentru ca iubirea e ceva abstract si definitia ei o formam, noi – oamenii.
Am intrebat pe cineva daca a iubit..si mi-a raspuns ca a iubit atunci cind a fost fericit alaturi de cineva…doar aici as putea sa fiu impotriva. A iubi nu inseamna doar atunci cind e bine, a iubi inseamna a merge impotriva tuturor si doar pe legea inimii.
De ce nu luptam pentru dragostea adevarata? De ce incercam sa fugim de ea? Oricit nu am fugi, umbra ei ne va urmari toata viata si fara sa stim, cu cit o indepartam cu atit mai tare ii facem un loc.
Eu nu mai cred in iubire…eu nu mai cred ca exista asa ceva. Suntem asemeni unor monstri fara suflet care merg in viata ca prin piata si alegem oameni dragi dupa felul cum arata si citi bani are in portmoneu, dar nu ne intrebam niciodata cita dragoste are in suflet pentru noi.
Cind iubesti ti se taie rasuflarea doar la auzul numelui celui drag, cind iubesti simti ca lumea ta are viza de resedinta alaturi de el…De ce eu nu mai cred in iubire? De ce sufletul nu mai crede in acest sentiment??? Poate din motiv ca iubirea nu mai crede in mine.
Mi-i greu sa recunosc, dar sufletul meu asteapta undeva iubirea..undeva departe…desi imposibil.
Eu nu mai cred in iubire…am fost destul de naiva cind am crezut in ea…

Un comentariu: