15 martie 2012

O zi obisnuita...


 Dragii și scumpii noștri parlamentari!!!
Azi e o zi obișnuită ca toate celelalte, suntem siguri că și azi veți duce lipsă de responsabilitate, democrație și înțelepciune pentru a alege  președintele.
Azi ca în fiecare zi, se vor trezi oamenii muncitori care muncesc de zor pentru o bucată de pâine, copii vor merge liniștiți la școală, tarabele din Piața Centrală vor fi și astăzi deschise, Băncile vor lucra și ele intensiv… indiferent de adunătura de lume hipnotizată care va protesta împotriva alegerii președintelui, care nu înțelege că nu mai are nici un rost și nici farmec.
Azi e o zi obișnuită, noi cetățenii de rând vom avea astăzi cu un subiect în plus la întîlnirile de vineri unde vom râde cu lacrimi, cât de proști am fost că v-am lăsat țara în mâinile voastre și voi ați transfomat-o într-o grădiniță de copii în care nu reușiți să înțelegeți care e cel mai bun …
Azi e o zi obișnuită…o zi de primăvară, în care o să ne dați un motiv în plus să nu mai votăm așa politicieni. Nu mai cred în minunile voastre, pentru că demult s-a pierdut puterea baghetei voastre magice.
Dă-le Doamne minte, sau… scoate-i din Parlament…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu